HELP DESK 365°

Trasabilitatea activității: urmarirea activitatii contractate printr-o platforma de Facility Management special dezvoltata de compania Medline, gestionarea reclamatiilor printr-un soft de ticketing

ACCESS CONT

MEDLINE - FACILITY MANAGEMENT

Medline este o companie de top din domeniul Facility Management, una dintre firmele cele mai importante, recunoscute şi apreciate din acest sector de activitate. Prezenţa noastră în clasamentul liderilor la nivel naţional şi regional din România ne obligă să fim în fiecare zi mai buni, mai eficienţi şi să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu servicii integrate.

Asigurăm o largă paletă de servicii distincte datorită cărora clădirile, în toată complexitatea lor, funcţionează corect. Pentru noi, Facility Management înseamnă permanenta îmbunătăţire a condiţiilor, asigurarea unor standarde înalte de siguranţă, reducerea consumului de energie şi prevenirea apariţiei sincopelor. Tratată ca un întreg, orice clădire va oferi ambientul ideal în care oamenii să găsească adăpost, un mediu plăcut de lucru sau relaxare.

Tot mai mulţi manageri descoperă avantajele externalizării serviciilor non core: eficienţă, profesionalism, reducerea dar și controlul costurilor. De aceea oferim un pachet complet de Facility Services: servicii profesionale de curăţeniementenanţa tehnică a clădirilor, curățenie industrială, verificarea şi curăţarea sistemelor de ventilaţie, recondiționarea pardoselilor din beton, întreţinerea spaţiilor verzideratizare.

De asemenea, oferim consultanţă de specialitate, produse de protecţia muncii ori sanitare şi ne deplasăm gratuit la sediul companiei dumneavoastră pentru a face o evaluare a serviciilor.

Suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem faţă de clienţii noştri, care ne oferă posibilitatea de a administra peste 2.500.000 metri pătraţi de birouri, fabrici, spaţii comerciale, administrative şi de agrement, chiar de aceea echipele noastre sunt la datorie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, 365 de zile din 365.

Având peste 300 de puncte de lucru în întreaga ţară, o prezenţă în peste 120 de localităţi şi mai mult de 700 de angajaţi, Medline este pregătită să intervină oricând cu promptitudine, know-how şi tehnologie de ultimă generaţie.