HELP DESK 365°

Măsuratori de mediu

 • Determinăm diferite tipuri de poluare (fonică, termică, vibraţii, radiații) şi măsurăm temperatura cu infraroşu pentru stabilirea temperaturii de la distanţă şi fără întreruperea funcţionării utilajelor.

  MEDLINE vă pune la dispoziție următoarele servicii de măsurători:

  Termografie cu infraroşu

  Măsurarea temperaturii cu infraroşu permite determinarea temperaturii de la distanţă şi fără întreruperea funcţionării utilajelor. Acest procedeu permite diagnosticarea eventualelor probleme de funcţionare ale echipamentelor, vizualizarea scurgerilor de gaze dar şi scanarea termică a clădirilor. Astfel, acest procedeu joacă un rol important în mentenanţa tehnică preventivă a clădirilor, micile defecţiuni incipiente pot fi detectate înainte de apariţia avariilor vizibile.

  Măsurarea gradului de poluare fonică

  Determinarea gradului de poluare fonică cu ajutorul sonometrelor este necesară în domeniul industrial pentru asigurarea condiţiilor optime de muncă dar şi în spaţiile publice (zone urbane).

  Măsurarea gradului de radiaţii

  Măsurătorile de mediu pentru determinarea gradului de poluare fonică și a radiațiilor sunt necesare în domeniul infrastructurii rutiere, feroviare, şi în zonele industriale.

  Toate masurătorile efectuate de Medline sunt conform standardelor în vigoare, iar raportul de analize cuprinde şi concluziile specialiştilor noştri sau îndrumările pentru îmbunătăţirea rezultatelor atunci când este cazul.

  Solicită ofertă
  Solicită ofertă

  SERVICIU NOU 

  Monitorizare energetică 

  Ofertă specialăPentru mai multe detalii, puteți vizualiza prezentarea aici:

  Imagini pentru pdf icon download

  Prezentare MONITORIZARE ENERGETICÄ

  REFERINȚE

  Aici găsești referințele noastre,
  din diverse domenii.