HELP DESK 365°
 • Mentenanță preventivă

  Expresia "E mai uşor să previi decât să tratezi" a devenit aproape un clişeu, care de multe ori nici nu mai înseamnă nimic pentru noi. Totuşi, atunci când apar pagube de mii de euro sau atunci când firma ta rămâne fără apă, fără încălzire în miezul iernii sau fără aer condiţionat când temperatura sare de 30 de grade, ne dăm cu toţii seama că un lucru aparent fără importantă devine în centrul atenţiei. Şi asta pentru că problemele pe care le pot produce reţelele prost administrate sunt mari.

  Zeci de sedii de firme din toată ţara se confruntă cu incendii din cauza instalaţiilor improvizate sau pentru că angajaţii responsabili de acest sector nu sunt suficient de bine pregătiţi. Altele au probleme de funcţionare sau sunt nevoite să investească sume foarte mari în reparaţii.

  Toate aceste griji nu trebuie să cadă în grija managerilor, ci a celor care ştiu şi sunt capabili să rezolve această situaţie de multe ori delicată şi de fiecare dată vitală pentru bunul mers al afacerii - acesta fiind și rolul unui serviciu de Facility Management.

  De aceea, echipa noastră de profesionişti din departamentul de mentenanţă tehnică răspunde de:

  - Inspecțiile periodice ale clădirilor și ale echipamentelor,

  - Mentenanța preventivă a echipamentelor.

  Oferim SERVICII DE MENTENANȚĂ SAU ÎNTREȚINERE / VERIFICARE pentru:

  - Instalații termice (centrale, aerisire, ventilație, rețea),
  - Instalații AC (aer condiționat), aparate, sisteme compuse,
  - Instalații electrice (joasă tensiune – max. 400 v ca),
  - Instalații sanitare, apă, canal,
  - Feronerie (uși, geamuri, porţi),
  - Dispozitive de ridicat, lifturi, macarale.

  Nu aştepta ca problemele apărute să te ia pe neregătite! Mentenanţa tehnică preventivă te scapă de griji şi, mai ales, de probleme pentru ca tu să îţi poţi canaliza 100% din timp pe rezolvarea problemelor cu adevărat importante pentru afacerea ta.